+36204997555 info@nyaraltat-lak.hu

Házirend

Érkezés napján a nyaraló 14:00-tól foglalható el. A kijelentkezés napján 11:00-ig szükséges elhagyni!

A nyaralók maximum 8 fő befogadására alkalmasak. A 8 fő gyerekekkel, felnőttekkel együtt értendő életkortól függetlenül. Kérjük, ezt vegyétek figyelembe foglaláskor.

A felső szintekre kinti cipővel / papuccsal kérjük, ne menjetek fel.

A nyaraló ablakai árnyékolóval felszereltek. Kérjük, amennyiben elhagyjátok a nyaralót, az árnyékolókat minden esetben húzzátok be, mert az esetleges viharkárokért nem vállalunk felelősséget. Az efféle balesetből adódó anyagi károkat a vendégek állják.

A békés környezet fenntartásának érdekében kérjük, hogy a nálunk töltött időszakban ügyeljetek arra, hogy 22:00-tól 08:00-ig kerüljétek a hangoskodást, valamint más nyaralók pihenésének megzavarását! Természetesen a zenehallgatás és minden idetartozó tevékenység megengedett az ésszerűség határain belül!

Kérjük, ügyeljetek a környezet és a nyaralók tisztaságának, állagának megőrzésére!

A házban SZIGORÚAN TILOS a dohányzás! Legyetek kedvesek a teraszra és a kertre korlátozni, valamint a csikkeket hamutartóban elhelyezni! 

Tüzet rakni csak az arra kijelölt helyen (bográcsozó hely) és a megfelelő óvintézkedések betartásával lehet! Kérjük, a tűzrakó hely elhagyása előtt győződjetek meg arról, hogy a tüzet valóban eloltottátok!

Ez különösen fontos, mert kertünk rengeteg fával van körülvéve, így fokozott figyelemmel járjatok el az esetleges balesetek elkerülése érdekében.

A szemetet kérjük szemeteszsákba gyűjteni és a kapunál lévő kukába elhelyezni! A szemetet keddi napon szállítják. Kérjük ezen napon a kukát a kerítésen kívülre helyezzétek ki.

Nyaralóinkban biztosított a szelektív hulladékgyűjtés (műanyag, fém és papír egyben), a kék nagy kukába kell gyűjteni a szemetet. A szelektív kukát minden páros héten viszik el, szintén kedden. Kérjük, hogy amennyiben itt tartózkodtok, a kukát legyetek szívesek a kerítésen kívülre helyezni.

A nálunk töltött időszak alatt a vendégek maguk gondoskodnak a ház tisztaságáról! Legyetek kedvesek ügyelni a ház körülményeinek megőrzésére, hogy az utánatok érkező Vendégeink is az általunk ígért színvonalat élvezhessék.

Kisállat hozható, a házba bemehet, amennyiben szobatisztaKanapéra, ágyra a kisállat fel nem mehet. Ha ennek nyomait észleljük, a vegyi takarítás költsége a vendéget terheli. Tekintettel kell lennünk az állatszőr allergiás vendégekre is. A kert körbe van kerítve.

Kérjük, a kertben gondoskodjatok a háziállat ürülékének eltávolításáról!

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát!

Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért!

Mint minden háztartásban, így itt is előfordulhat, hogy valamely háztartási eszköz a vendég hibáján kívül tönkremegy. Kérjük, ha ilyet tapasztaltok, legyetek kedvesek azonnal jelezni felénk, hogy mihamarabb tudjuk orvosolni a problémát!

Személyes dolgaitokra és értékeitekre, amennyiben a nyaralókban hagyjátok őket, felelősséget nem tudunk vállalni. Ha elhagyjátok a házat, zárjátok be az ajtót és az ablakokat, valamint a kaput!

Távozáskor feltétlenül kapcsoljátok le a világítást, az elektromos eszközöket és zárjátok el a csapokat!